: Επιλογές :
- Αρχική
-
Αστρολογία
-
Κινέζικη
-
Ερωτική
-
Feng Shui
-
Ταρώ
-
Χειρομαντεία
-
Αριθμολογία
-
Ονειροκρίτης
-
Πολύτιμοι λίθοι
-
Επικοινωνία


: Ζώδια :
- Κριός
-
Ταύρος
-
Δίδυμοι
-
Καρκίνος
-
Λέων
-
Παρθένος
-
Ζυγός
-
Σκορπιός
-
Τοξότης
-
Αιγόκερως
-
Υδροχόος
-
Ιχθείς


: Διαφήμιση :
ΖΥΓΟΣ
ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ
Ο άντρας Ζυγός δεν φλερτάρετε, γιατί φλερτάρει ασταμάτητα. Το πρόβλημα για τη γυναίκα που τον θέλει δεν είναι πώς να τον γοητεύσει, αλλά πως να τραβήξει την προσοχή του από τις άπειρες άλλες γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν.
Όταν ένας Ζυγός βρεθεί σε κάποια κοινωνική συναναστροφή θα φλερτάρει όλες τις γυναίκες που βρίσκονται εκεί, ανεξάρτητα από ηλικία και εμφάνιση. Έχει πάντα να πει δυο καλά λόγια σε κάθε γυναίκα και ξέρει πώς να κολακέψει τον εγωισμό της. Ο Ζυγός ξέρει πάρα πολύ καλά τη γυναίκα. Την ξέρει καλύτερα και από τον ίδιο της τον εαυτό. Μπορεί να αποκαλύψει αρετές σε μια γυναίκα που η ίδια δεν τις έχει ποτέ της υποψιαστεί.
Το πρόβλημα, λοιπόν, της γυναίκας που ενδιαφέρεται για ένα Ζυγό είναι ο ανταγωνισμός με τις άλλες. Για να την ξεχωρίσει, θα πρέπει πάνω απ' όλα να προσέξει την εμφάνιση της. Ένας Ζυγός σιχαίνεται το κακό γούστο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επέμβει στη συζήτηση, υποστηρίζοντας κάποια δίκαιη υπόθεση ή λέγοντας κάποια αλήθεια, έστω κι αν είναι δυσάρεστη. Ο Ζυγός εκτιμάει πάντα τις ειλικρινείς γυναίκες και θα εντυπωσιαστεί.
Αυτή η μέθοδος είναι αρκετή για να κάνει τον Ζυγό να σας πλησιάσει. Όταν βρεθείτε μόνοι, εκείνος φυσικά θα προσπαθήσει να σας γοητεύσει, ώστε να βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί το συντομότερο δυνατό. Κανείς δεν σας αρνείται αυτή την υπέροχη εμπειρία, αλλά, αν θέλετε να τον κρατήσετε, θα πρέπει να επιμείνετε στις απόψεις σας για την ομορφιά και την αρμονία. Να του πείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε αν δεν υπάρχει το κατάλληλο ρομαντικό και αρμονικό κλίμα. Όλα τα άλλα είναι δική του δουλειά.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ
Η γυναίκα Ζυγός δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα ερωτικής πολιορκίας. Της αρέσουν όλοι οι άντρες και δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι κανενός. Το θέμα λοιπόν πάλι είναι το πώς να αποσπάσει κανείς μια γυναίκα με τόσο πολλές κατακτήσεις από το πλήθος των θαυμαστών της.
Ένας όμορφος και καλοντυμένος άντρας θα την εντυπωσιάσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Οι περισσότεροι όμως άντρες έχουν την κακή συνήθεια να λένε κομπλιμέντα, που κουράζουν τις γυναίκες. Για να σας εκτιμήσει μια γυναίκα Ζυγός πρέπει να της πείτε από την αρχή τις προθέσεις σας και εκείνη μπορεί να αναγνωρίσει την ειλικρίνεια σας.
Ένα προσεκτικά διαλεγμένο περιβάλλον, μια αρμονική ατμόσφαιρα, μερικά όμορφα πράγματα, θα ενισχύσουν την εντύπωση της πως έκανε καλά που διάλεξε την συντροφιά σας.
Μην ξεχνάτε ότι το πρόβλημα με τη γυναίκα Ζυγό δεν είναι το πώς να την πείσετε να κάνει έρωτα μαζί σας, γιατί θα είναι πολύ πρόθυμη να έρθει μαζί σας. Το πρόβλημα είναι πως η συμπεριφορά της θα σας κάνει να την ερωτευτείτε γρήγορα και, αν δεν δώσετε προσοχή στα ευαίσθητα σημεία της, που έχουν πάντα σχέση με την ομορφιά, την αρμονία και τη δικαιοσύνη, θα σας παρατήσει γρήγορα, αναζητώντας κάποιον άλλο, που να μπορεί να εκτιμήσει περισσότερο τα προσόντα της.
Η ειλικρίνεια και το ωραίο περιβάλλον παίζουν εδώ το βασικό ρόλο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η γοητεία του Σκορπιού έγκειται στο μαγνητισμό της προσωπικότητας του. Μια γυναίκα γοητεύεται απ’ αυτόν χωρίς να ξέρει τι ακριβώς της αρέσει. Όπως περίπου η πεταλούδα από το φως της λάμπας.
Πριν όμως προχωρήσει περισσότερο μαζί του, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τα αισθήματα της. Κι αυτό, γιατί ο Σκορπιός δεν ανέχεται παιχνίδια. Η γυναίκα που τον πλησιάζει πρέπει να ξέρει τι ζητάει απ' αυτόν.
Σπάνια ο Σκορπιός θα επιτεθεί πρώτος. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί ν’ ανεχθεί την άρνηση. Έτσι, η γυναίκα που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν θα πρέπει να του δείξει με τον τρόπο της τα αισθήματα της και να τον βεβαιώσει πως ο δρόμος είναι ελεύθερος.
Σ’ αυτή τη φάση, ο Σκορπιός θα αρχίσει να ρωτάει ακόμη και άσχετα πράγματα για να μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματα του, θέλει να ξέρει πάντα πού πατάει και να είναι σίγουρος πως δεν χάνει τα λόγια του. Η γυναίκα πρέπει να του δείξει καθαρά τις προθέσεις της και ακόμη μέχρι πού θα ήθελε η ίδια να προχωρήσει η σχέση τους. Έτσι, θα αρχίσει η πρώτη συμφωνία, που ο Σκορπιός είναι βέβαιο ότι θα της τηρήσει. Δεν θα ζητήσει ποτέ περισσότερα από όσα συμφωνήθηκαν να του παραχωρηθούν.
Μην παίζετε ποτέ με ένα Σκορπιό. Μην τον πλησιάσετε αν δεν ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε από αυτόν.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η γυναίκα Σκορπιός φαίνεται απρόσιτη και ψυχρή. Όμως, το αινιγματικό της πρόσωπο, μαζί με το φόβο εμπνέει και τη γοητεία. Δεν πείθεται με τα λόγια, θα μείνει αδιάφορη. Μένει σιωπηλή στα κομπλιμέντα ή απαντάει ειρωνικά.
Ο μόνος τρόπος για να γνωρίσει κανείς καλύτερα τη γυναίκα Σκορπιό είναι το οινόπνευμα. Κάθε γυναίκα Σκορπιός έχει αδυναμία στο ποτό. Ένα καλό κρασί ένα δυνατότερο ποτό, μπορεί να λύσουν τη γλώσσα της και να σπάσουν την επιφανειακή ψυχρότητα της.
Από εκεί και μετά όλα εξαρτώνται από την ικανότητα του άντρα να δείξει με ειλικρίνεια τις προθέσεις του και να τις αφήσει στην κρίση της. Αν δεχτεί μια περιπέτεια μαζί σας, τόσο το καλύτερο. Αν δεν δεχτεί, μη γίνεστε φορτικός. Μπορεί να το πάρει στραβά και να σας περιλάβει στον κατάλογο των εχθρών της.
Αν ένας άντρας της εξομολογηθεί τον ερωτά του, θα πρέπει να πει και τι σκοπεύει να κάνει μ’ αυτόν. Η γυναίκα Σκορπιός θέλει ξεκάθαρα πράγματα. Αν πρόκειται για μια απλή περιπέτεια μπορεί και να δεχτεί, αλλά μην της πουλήσετε έρωτα στη συνέχεια. Αν πρόκειται για κάτι σοβαρότερο, φροντίστε να είστε σίγουροι για τα αισθήματα σας απέναντι της.
Μην προσπαθήσετε ποτέ να παίξετε με μια γυναίκα Σκορπιό. Ένα ατύχημα που θα σας συμβεί δέκα χρόνια μετά από την ημέρα που την είδατε για τελευταία φορά μπορεί να είναι δική της δουλειά.ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο άντρας Τοξότης είναι υπέροχος εραστής, γεμάτος τρυφερότητα και κατανόηση για τις γυναίκες που θα κάνουν έρωτα μαζί του. Ωστόσο, οι γυναίκες τον αποφεύγουν, γιατί λέει πολλά και δεν του έχουν εμπιστοσύνη. Δεν μπορεί να κρύψει τις προθέσεις του, με αποτέλεσμα να γίνεται πολλές φορές χυδαίος και μετά να απορεί γιατί η γυναίκα που πλησίασε δεν εκτίμησε την ειλικρίνειά του.
Λόγω της απότομης και συχνά ενοχλητικής συμπεριφοράς του, ακόμη κι αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται γι΄αυτόν, της είναι δύσκολο να τον πλησιάσει γιατί προσπαθεί πάντα να την παρακολουθήσει.
Έτσι, το φλερτ με τον Τοξότη χρειάζεται κάποια εξυπνάδα, αφού δεν δυσκολεύεται να δεχτεί μια πρόσκληση από μια γυναίκα. Ένα χαμόγελο ή ένα βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα είναι αρκετά για να τον κάνουν να ενθουσιαστεί με μια γυναίκα. Το πρόβλημα είναι αν η ίδια η ενδιαφερόμενη θα μπορέσει να διακρίνει πίσω από την εκρηκτική παρουσία του Τοξότη την καλή του την καρδιά, τη φιλοτιμία του, την αγάπη του για τις γυναίκες, την προσπάθειά του να καλλιεργήσει πάντα το πνευματικό κόσμο της γυναίκας που έχει δίπλα του.
Αν όμως, η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για τον Τοξότη, δεν θα πρέπει να τον προκαλέσει, γιατί θα γίνει φορτικός και δεν θα την αφήσει ήσυχη ώσπου να πετύχει το σκοπό του.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γυναίκα Τοξότης δεν χαλάει χατίρια και αν ένας άντρας της αρέσει λίγο δεν διστάζει να πάει μαζί του. Ωστόσο, είναι πολύ προσεκτική στο θέμα της δέσμευσης και μπορεί να παρατήσει και τον ωραιότερο άντρα του κόσμου αν υποψιαστεί πως θέλει να περιορίσει την ελευθερία της.
Η γυναίκα Τοξότης δεν ανέχεται τα ψέματα. Ξέρει γιατί την πλησιάζει ένας άντρας και αν εκείνος χρησιμοποιήσει μια πλάγια μέθοδο εκείνη θα τον ρωτήσει στα ίσια γιατί δεν της λέει πως θέλει να κάνει έρωτα μαζί της.
Η ειλικρίνεια της γυναίκας Τοξότη έχει ως αποτέλεσμα να την παρεξηγούν πολλοί άντρες, ιδιαίτερα αν έχουν συντηρητικές ιδέες. Είναι, λοιπόν στο χέρι του άντρα που θα πλησιάσει μια γυναίκα Τοξότη, να διακρίνει πίσω από την μερικές φορές ωμή ειλικρίνεια της, τον καλό της χαρακτήρα, την εντιμότητα της, την έλλειψη υστεροβουλίας και υποκρισίας που τη χαρακτηρίζει.
Είναι λάθος να νομίσει ένας άντρας πως η γυναίκα Τοξότης είναι εύκολη. Η γυναίκα Τοξότης ξέρει να απολαμβάνει τον έρωτα και πάει με έναν άντρα επειδή της αρέσει το σώμα του. Για να ενδιαφερθεί όμως πραγματικά γι' αυτόν και να δημιουργήσει κάτι σταθερότερο και ωραιότερο μαζί του, θα πρέπει πάνω απ' όλα να την εξασφαλίσει για την ανεξαρτησία της.

« Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα »

tumblr site counter


Copyright © Astrology24.gr. All rights reserved.